Vrije Kavels Koningskwartier in fase 6

 

En weer was er een kans om vrije kavels te kunnen kopen in het Koningskwartier. De kavels zijn allemaal verkocht. Voor deelplan 6 waren acht nieuwe kavels te koop. Wat een kans om met zo’n kavel je eigen woonwens uit te laten komen. En uiteraard gelegen op een van de betere locaties in het Koningskwartier. Kavelgroottes variëren van 410 tot 510 m². Verkopende makelaars; Hofzicht Makelaars en Scheele Makelaars

‘Koningskwartier’ is een nieuwe woonwijk met een ruime variatie aan woningtypes, waarbij goed is nagedacht over de invulling van de ruimte; dit kenmerkt zich in de ruime parkeergelegenheid en de fraai aangeplante groenstroken. Dit zorgt voor een rustige (speel) omgeving en privacy.

Het centrum van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants en sportfaciliteiten is op fietsafstand gelegen. Recreatiegebied De Rottemeren, de nieuwe Willem Alexander Roeibaan alsmede de uitvalswegen naar Rotterdam, Gouda en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

In de wijk Koningskwartier in Zevenhuizen is een nieuwe interconfessionele basisschool gebouwd met daarin een Integraal Kindcentrum Koningskwartier (IKC). Het tijdelijke gebouw is aan het begin van schooljaar 2019 geopend. De komende jaren wordt het definitieve complex gebouwd.