Deelplan 7

Een deelplan waar ca. 220  woningen gerealiseerd worden. Dit zijn rijwoningen, sociale huur- en koopwoningen, nultredenwoningen, beneden/bovenwoningen, verandawoningen aan de parkzone, appartementen, 2^1kappers, landschapswoningen en vrije kavels. Dus voor een brede doelgroep en dit levert een mooi en gevarieerd dorps sfeerbeeld op met wonen aan een hof, aan het park, aan de lanen en in de lintzone.

Dit deelplan 7 is in 2021 gestart met de bouw en is vanaf november 2020 in verkoop gegaan via Thunnissen, Synchroon en GOM. Dit deel van het plan omvat ruime duurzame en energiezuinige woningen en appartementen. Uiteraard zoals in de rest van het Koningskwartier met veel groen, speelruimte en parkeergelegenheid. Een plan om te genieten van rust en privacy. Met Maurits krijgt het Koningskwartier haar eerste appartementencomplex. Kleinschalig uiteraard met niet meer dan vier woonlagen. De woningen hebben beukten van 5,10 tot wel 7,20 meter. De 2^1kappers hebben ruime kavels. En er zijn een zestal vrije kavels te verkrijgen.

Eind 2019 is met de verkoop gestart en deze zijn allemaal al verkocht. Oplevering van de woningen is 2022/2023. Iedereen wil in het Koningskwartier wonen!

Heeft u de boot gemist dan kunt u terecht voor deelplan 8 dat in het vierde kwartaal van 2021 van start gaat. Hou de website in de gaten of geef alvast bij de verkopende makelaars aan waarin u interesse heeft.

Terug naar vorige pagina Terug naar overzicht

Geplaatst op 18 november 2020