Medio 2019 evenement voor bewoners

Het Koningskwartier is halverwege 2019 ongeveer voor de helft gerealiseerd en Zevenhuizen-Zuid Beheer vond dit een mooi moment om hierop terug te kijken samen met de bewoners en geïnteresseerden. Daarom zijn alle toenmalige bewoners en toekomstige bewoners uitgenodigd voor een feestje om dit te vieren. De ontwikkelaars (GOM, Synchroon, Thunnissen) en gemeente Zuidplas waren goed vertegenwoordigd waardoor iedereen ook gelijk zijn of haar vragen kwijt kon. Maar de hoofdmoot was gewoon gezellig buurten in de tent met een lekker drankje en warm hapje op deze koude en natte middag.

Ook de kinderen waren niet vergeten en het mooiste was de schapenkooi waar ze de schapen en lammeren mochten aaien en niet te vergeten de zandhoop met kadootjes erin die ze mochten uitgraven.
En voor de ballenliefhebbers is door wethouder Hordijk een tijdelijk trapveldje geopend.

Ook de inwendige mens werd niet vergeten. Een hamburger (gewoon of vega), patatje, poffertjes en om het geheel af te toppen een barista koffie en/of schaafijs. Kortom een gezellig feestje, ondanks het slechte weer, waarbij na afloop een vlinderstruik werd meegeven als duurzame herinnering.

Terug naar vorige pagina Terug naar overzicht

Geplaatst op 13 oktober 2020